fredag 25 maj 2012

Det är varmt

Sommaren har kommit med stormsteg. Det var inte länge sedan det var kallt på morgonen när jag cyklade till jobbet. Vad snabbt man glömmer! Just nu gör det inget, det är sommar!

Hämtade Cäta från dagis med löpskorna på fötterna. Gjorde mina 2,7 km till dagiset i ca 5-tempo. Uppvärmning? Shit! Men det har sett ut så på slutet. Kroppen vill springa i 5-tempo även när den är kall. Jag kallar det framsteg.

Hämtar hunden, det är 23 grader varmt och solen värmer ytterligare. Plockar upp Per på vägen och vi beger oss ut om Lysingsbadet. En runda på klipporna, förbi stugorna, tittar på de första sommarfirarna i deras husvagnar. Troligtvis tittar de än mer på oss. Har en hund som inte riktigt vill springa. Eller hon sprang ovanligt bra, nästan i "fot", utan kommando. Dock ville hon inte springa av den enkla anledningen att det var för varmt. Hon fick dricka massor med vatten innan och vi sprang i lugnt tempo. Hon har klarat det förut, men det är klart, det var ju säkert ett halvår sedan sist.

Kortade ner rundan än mer och sprang tillbaka till Per. Väl där tog det säkert 20 min innan hon ens ville dricka. Vi försökte kyla ner henne på annat sätt, vilket förhoppningsvis hjälpte. Sedan gick vi hem. Inte ett löpsteg till. Cäta slängde sig ner i hallen och har legat det resten av kvällen (tror jag).

Jag rörde ihop lite mat och gav mig av till Biostaden istället. MIB III 3D, den var riktigt bra. Snygg 3D-effekt och bättre story än de andra MIB-filmerna.

En helg står och knackar på dörren. Tänkte mig ett något längre pass imorgon, om det inte är föör varmt. Ska kolla på yr.no först. Men blir nog pass på söndag med.

Mer spännande än så blir det nog inte i helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar