måndag 30 juli 2012

Roadtrip

Hej och hallå! Jag lever. Tror jag.
Det har varit en intensiv vecka med besök i massor av städer. Sovplatser spridda på de mest underliga ställen och upptäcks-löpning i lågt tempo. Har lyckats ta mig ut tre gånger under semesterns första 9 dagar. Det är inte bra. Dock har jag 5 pass på de senaste 11 dagarna, så det var fortfarande inte bra, men i alla fall något bättre.

Lördag förra veckan startade med en bilresa till Göteborg. Plockade upp Robert på Landvetter, åkte till vandrarhemmet, gjorde Avenyn på dagen, duschade, gjorde Avenyn på natten. Fortsatte med Liseberg på söndagen och god mat med trevligt sällskap. Åk Blader och Atmosfear! Sprang gjorde jag med, ett morgonpass på 11 km.

Måndag inleddes med städning och packning av grejerna för avresa mot Helsingborg. Lugn kväll med minigolf. Veckan fortsatte med en Öresundstripp till Helsingör, och centrala Helsingborg. Bilen tuffade till Malmö på kvällen. Checkade in i gästrummet och tittade vad stan hade att bjuda på. Lilla Torg.

Onsdagen blev Västra hamnen, Köpenhamn och Lilla Torg igen med trevligt sällskap. Torsdag fick inledas med 11 km morgonlöpning, shopping och fika.

Tidigt på fredag bar det av norrut. Kalmar, plockade upp Tommy, lunch, fortsatt tur norrut till sthlm och Norrtälje för incheck hos Larsa. Blev mött med färdiglagad mat och kall öl. Inte fel. OS-invigningen var rätt häftig!

Lördag blev fartlek på morgonen, ca 20 min plus uppvärmning. Vidare till Grönan. Insane! Snygg 5-kampsvinst med. Kvällen fortsatte med en sväng till sumpan. Tack Hanna! Och sedan till hemmafest på Söder. "Hur många öl har du druckit?" och så fick vi inte komma in på casinot. Vilket skämt! Åkte bussen till Norrtälje och var i säng vid 05.30. Upp några timmar senare. Barkarby och OS-kväll.

Idag upp tidigt och avresa till Arlanda. Landade i Umeå vid 9:30 och blev en mil, broarna runt. Kändes segt, men gjorde den ändå på 49:13 min. Nu ska jag bara torka lite innan jag ska spana in vad som har hänt här sen sist. Ikväll ska jag ta "alla era pengar" i pokern.

Får se om jag blir bättre på uppdatering nu när jag är på en och samma plats ett tag. Annars tar vi det senare. Jag saknar faktiskt viken. Hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar